Un total de 36 equips, més que en els darrers anys, van prendre part en la vintena edició del 3x3 de Santpedor, que es va dur a terme dissabte a la tarda al pavelló municipal Rafa Martínez. Les formacions participants estaven dividides en cinc categories: veterans (nascuts l'any 1977 i anteriors), sènior masculí i femení (1978-2000), infantil (2001-2004) i mini (2005-2008).

En sènior, el conjunt campió va ser el Yamekuà (format per David Boja, Gerard Riera, Eduard Frías i Marcel Crispi) que es va imposar a Los Picores (Nil Deix, Joan Fargas, Miquel Martínez, Nil Caballol) a la gran final. En noies, les millors van ser les Mambo (Alba Rovira, Marta Casanovas, Marina Muñoz, Isabel Sánchez), que van derrotar a les 33 (Laura Puell, Aina Bruch, Laura Pujol, Laia Brunet).

Pel que fa als veterans, el títol va ser per als Angelitos Negros (Ángel Fernández, Germán Pérez, David Bonilla, Juan Rodríguez), mentre que els sotscampions van ser els Golden State Guarros (Joan Puigcorbé, Marc Fius, Josep Jaume Lladó). En infantil, els B.T. Team van superar l'Asfe cadet, mentre que en mini els Cavaliers van vèncer els Golden Santpe Warriors.

També es va dur a terme la vuitena edició del concurs de triples Memorial Xavier Madrid. Els vencedors van ser Núria Tarragó (en sénior) i Eduard Santasusana (en categoria mini).