El pilot de Sant Fruitós de Bages David Checa va aconseguir pujar al podi en les dues curses de la quarta prova del campionat francès de Superbike, que es va celebrar aquest cap de setmana al circuit Arnos de Pau. El bagenc va finalitzar tercer en la primera cursa i segon en la segona.

En la primera mànega de competició les clares dominadores van ser les Yamaha que pilotaven Checa i David Perret, però en les darreres voltes ambdues van ser superades per la BMW de Kenny Foray, que va entrar en primer lloc amb un registre de 26:15.642. Per la seva banda, Perret va ser segon amb un temps de 26:18.040, mentre que Checa va aturar el cronòmetre en 26:19.042 i va completar el podi de la cursa.

En la segona mànega, Checa va fer una gran sortida i es va situar en el liderat ja des de les primeres voltes, seguit de Foray i de Mathieu Gines (Kawasaki). Poc després, Foray va superar el santfruitosenc i Gines va tenir una forta caiguda quan només faltaven dues voltes per al final. En aquest punt, la direcció de carrera va suspendre la cursa i la va donar per finalitzada. Foray va obtenir la segona victòria amb un temps de 23:39.291, mentre que Checa va creuar la meta en 23:40.486, un temps que li va valdre el segon lloc. Finalment, Perret va finalitzar tercer després de fer un registre de 23:41.945.

Després d'aquesta prova, la classificació provisional del campionat és encapçalada per Kenny Foray, que acumula 166 punts. El francès, que s'ha imposat en les cinc darreres curses, amplia encara més l'avantatge sobre el segon classificat, David Perret, que té un total de 114 punts. Per la seva banda, David Checa ocupa la tercera posició amb 86 punts, vuit més que el quart, Etienne Masson (Suzuki).

La propera prova de la competició francesa serà el diumenge 9 de juliol, al circuit Nevers de Magny-Cours. Abans, però, David Checa disputarà amb l'equip francès GMT-94 Yamaha les 8 Hores d'Eslovàquia, una cursa puntuable per al campionat del món de resistència que es disputarà dissabte, 24 de juny.