Els veterans del NB Olesa i del FC Barcelona van disputar un partit amistós al pavelló de Bàsquet d'Olesa que va acabar amb triomf blaugrana per un ajustat 64-66. Els olesans posen punt final a una temporada d'èxit amb l'ascens a Primera Divisió.

En el primer període, la igualtat va regnar al pavelló olesà, on l'intercanvi de cistelles va tancar el primer quart (15-16). En el segon assalt, els olesans van obrir escletxa gràcies a l'encert exterior i van marxar al descans amb una renda de sis punts (37-31).

En la represa, el joc interior del FC Barcelona va ser superior al del NB Olesa i va mostrar la seva versió més efectiva (51-55). En el dar-rer període, el NB Olesa es va mostrar més dur en defensa i es va apropar al marcador fins a empatar el resultat. L'intercanvi de cistelles va propiciar un final obert. Tot i tenir el triple per endur-se la victòria, els olesans van errar el darrer llançament i el Barça va guanyar a domicili (64-66).