El torneig Caprabo-Crossland de pàdel va acollir un total de 88 participants a les pistes de l'Esquaix Igualada, la qual cosa va significar un important èxit, tant esportiu com de participació, per a l'entitat organitzadora.

A la categoria A es va registrar una treballadíssima victòria de Marc Corcelles i Carlos Jiménez, resolta en el desempat per 7-5 després d'empatar a un set contra Nil Munné i Josep Llorach. En el partit pel tercer i quart llocs, Carles Costa i Jaume Mallart van resoldre favorablement davant d'uns cansats Roger Rosich i Ramon Gabarró.

A la categoria femenina, Marta Hidalgo i Carla Gassó van fer bons els pronòstics i van dominar la gran final davant de Rosa Sanuy i Teresa Jorba en dos sets. Terceres van ser les joves Mònica Òdena i Laia Aguilar, que van vèncer Eva José i Mireia Parramona.

En la categoria B masculina, domini incontestable de Joan Figuerola i Xavi Balp davant de Marc Rabell i Gerard Poch en una ajustada final en dos sets. Tercers van quedar Jordi Ferrer i Xavi Cantero. Finalment, en la categoria femenina B, igualadíssima final entre Mònica Ferrer i Neus Fresnedoso, que van superar Mar Piqué i Irene Gil en el desempat. Terceres van quedar Mercè Muntané i Teresa Izcara.

Quart lloc anoienc

D'altra banda, el Radio Sala Plastnet va acabar quart a la Lliga Catalana d'esquaix, de Primera, el mateix lloc que havia assolit a la lliga regular. En la fase final, disputada a Montjuïc, els anoiencs van tenir a tocar l'accés a la final. Al matí, van caure per dues victòries a una després de la derrota decisiva d'Alex Noakes davant de Tess Jutte. Abans, Nasi Herms havia superat Oriol Mestres, i Bernat Jaume, que reapareixia, havia caigut contra Iker Pajares.

A la tarda, en la lluita pel tercer lloc, mala sort per als anoiencs, ja que Joel Jaume va superar Marc Soriano i Nasi Herms dominava per 2-0 quan va caure lesionat davant de Cristian Romero. En el darrer partit, nova derrota d'Alex Noakes contra Dani Pascual.