L'enllaç del blaugrana Leo Messi, que es casarà amb Antonela Roccuzzo aquest proper divendres 30 de juny, tindrà 260 convidats, segons va confirmar ahir l'empresa de comunicació i gestora de la imatge del futbolista argentí.

El casament, segons la mateixa font, se celebrarà íntegrament al Complex City Center Rosario d'Argentina «en horari de tarda». I l'hotel Pullman, ubicat dins del complex, és el lloc escollit pels nuvis per allotjar els seus convidats durant la seva estada a Rosario, la localitat argentina on va néixer el futbolista del Barça.

Entre els 260 convidats destaca la presència de companys i excompanys de Lionel Messi al llarg de la seva carrera professional, i familiars i amics del jugador i d'Antonela Roccuzzo. A més, està previst que la majoria dels 260 convidats arribin a la ciutat argentina aquest mateix divendres.

Només un any de contracte

El mateix dia que es casi Messi, el contracte de l'argentí amb el Barça entrarà en el seu últim any de vigència. Lligat només fins al 30 de juny del 2018, Messi, de 30 anys, està pendent de signar la renovació del contracte amb el Barça. Un nou acord que el podria vincular a l'entitat barcelonista per a la resta de la seva carrera.