El pilot de Súria Josep Garcia (KTM) va tenir un paper destacat a la quarta prova del Campoionat del Món d'enduro, celebrada a la població hongaresa de Paradfürdo. L'organització va marcar un ral·li sense gaire dificultat de 60 km. Els pilots havien de fer tres voltes on hi haiva les tres especials, una d'extrema, una d'enduro test i una de cross test.

Garcia ja va demostrar divendres en el supertest que volia afagar avantatge en la classificació d'enduro 2 i va quedar segon.

El de Súria va buscar dissabte la victòria i ja en la primera volta es va situar líder tot i que els seus rivals, Eero Remes (TM) i Jamie McCanney (Yamaha) no li van posar les coses fàcils. En la tercera passada, Josep Garcia va caure i va perdre alguns segons i va baixar a la segona posició; en el cross test, Garcia va esgarrar tres segons a Remes i es va situar de nou al davant, una posició que va conservar en la darrera especial, tot i tornar a caure.

En la jornada de diumenge, els mateixos protagonistes van lluitar pel triomf. Josep Garcia es va situar ben aviat al davant, però una errada en l'especial extrema va fer que perdés molt temps. La batalla pel triomf estava servida entre McCanney i Garcia perquè Remes va anar de més a menys i es va despenjar dels dos capdavanters. El de KTM va anar reduint la diferència i en el darrer enduro test s'ho va jugar tot a una carta com el dia abans, però aquesta vegada va poder superar el de Yamaha, i es va haver de conformar amb la segona plaça.

Ara, Josep Garcia és líder d'enduro 2 amb 11 punts més que Remes, mentre que McCanney és tercer a dotze punts. El surienc intentarà defensar la seva privilegiada posició de la general en la cinquena prova, que tindrà lloc a Grècia, concretament a Grevena.