El Cadí la Seu va fer públic ahir el fitxatge de la base-escorta argentina amb passaport italià Macarena Rosset, amb la qual completarà el seu joc exterior. Rosset, de 26 anys i 1,75 metres, ha estat internacional absoluta argentina i la millor jugadora de la Lliga 2 italiana jugant amb el Maghera, amb unes mitjanes de 17,5 punts, 7,4 rebots i 5,2 assistències per partit. També ha disputat la lliga del seu país d'origen amb Vélez amb bones xifres.

Rosset va declarar ahir mateix a Regió7 que «per a mi és un somni jugar a la lliga de les actuals campiones d'Europa. Serà un gran repte i estic molt contenta de formar-ne part».

A més de Rosset, completen el joc de perímetre del conjunt de Joan Carles Pié cinc jugadores més: Yurena Díaz, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Ariadna Pujol i Mehryn Kraker. Faltaria una jugadora anterior, que s'adapti a les posicions de quatre o de cinc, que acompanyi Georgina Bahí, Nogaye Lo i Caitlyn Ramírez. Al costat de Pié hi haurà els seus ajudants de la darrera temporada, Bernat Canut i Xavi Calm. El Cadí, per tant, està a punt de tancar la reconstrucció de la plantilla.