El Barça Lassa va anunciar ahir que Marcus Eriksson no continuarà al club la propera temporada, després de cinc anys. El suec va arribar al Palau Blaugrana l'estiu del 2010 procedent del Bàsquet Manresa, que l'havia fitxat un any abans.

De les cinc temporades que Eriksson ha estat blaugrana, una se la va passar cedit al Bàsquet Manresa, la 2013-14, després d'un any al filial barcelonista. I en tornar de la cessió, el suec ha format part de la primera plantilla del Barça, però les lesions no li han permès tenir continuïtat.

Eriksson es va lesionar de gravetat el genoll dret l'octubre del 2014 i es va passar la resta de la temporada en blanc. Els dos cursos següents, va arribar a disputar 57 partits de lliga Endesa i 25 d'Eurolliga.

D'altra banda, l'entrenador del Barça aquesta última temporada, Georgios Bartzokas, va signar ahir per a les dues pròximes temporades com a entrenador del Khimki Moscou rus. El grec, de 52 anys, ocupa el càrrec que va quedar vacant després de la sortida d'un altre exentrenador del Barça, Dusko Ivanovic, que va portar el Khimki fins als quarts de l'Eurocup.