Després de molts anys, el clàssic partit de la Festa Major de Valls de Torroella no serà el primer de la pretemporada del del CE Manresa. Enguany, l'equip dirigit per Jose Solivelles tindrà un enfrontament anterior al camp de l'Hospitalet, cinc dies després de l'inici dels entrenaments, programat pel dia 24 de juliol a tres quarts de 8 del vespre al Nou Estadi del Congost.

Així, el CE Manresa ja ha tancat el calendari de partits de pretemporada. Un calendari força exigent de nou duels, la majoria davant de contrincants de Tercera Divisió. Així, el primer duel serà el dissabte 29 de juliol al camp de l'Hospitalet (Tercera Divisió); l'endemà, sortida a Valls de Tor roella (Quarta Catalana). El primer partit com a local del CE Manresa serà el diumenge 6 d'agost davant el Prat (Tercera Divisió). Tres dies després, el dimecres 9 d'agost, els de Jose Solivelles visitaran l'Europa juvenil; ja al cap de setmana, el diumenge 13 d'agost, segon partit al Congost, contra el Vilafranca (Tercera Divisió). El dimecres 16 d'agost, sortida a Terrassa per jugar davant el San Cristóbal (Primera Catalana). El següent rival també serà de Primera Catalana, el Viladecans, el diumenge 20 d'agost a Cornellà.

El dimecres 23 de juliol, al Congost, el CE Manresa rebrà el Berga de Segona Catalana; el darrer enfrontament preparatori serà el dilluns 28 d'agost, per la Festa Major de Manresa, davant el Terrassa (Tercera Divisió).

El començament de lliga de Primera Catalana es preveu entre els dies 2 i 3 de setembre, tot i que la federació catalana encara no ha donat a conèixar els calendaris.