Una amenaça de bomba va provocar, aquesta nit passada de dimecres, l'evacuació de desenes d'estudiants a la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA), on el Reial Madrid porta a terme la seva pretemporada.

Portaveus de la Universitat han indicat que l'amenaça de bomba s'havia donat en un dels centres recreatius de les instal·lacions i han anunciat l'evacuació a través de Twitter a les 22:11 hora local (05:11 GMT)

Posteriorment, tot ha tornat a la normalitat i els alumnes han pogut tornar a les instal·lacions del centre.

Les autoritats han explicat al canal KTLA que s'ha trobat un paquet sospitós a l'UCLA Sunset Canyon Recreation Center, situat a menys d'un quilòmetre del North Athletic Field, el camp on el Reial Madrid porta a terme la pretemporada.

La Universitat ha evacuat tres residències d'estudiants localitzades a l'interior del campus després de rebre una amenaça per via telefònica, ha afirmat Brian Haas, portaveu de la Universitat.

"Les mesures que hem pres són per precaució en aquest punt", ha afegit Haas en declaracions al diari Los Angeles Times.

Dues hores després de saltar l'alarma, ja passada la mitjanit, el campus ha anunciat que els estudiants d'almenys dues de les residències evacuades (Dykstra i Deneve) podien tornar a les instal·lacions.

"Als altres se'ls permetrà en quan es determini que la zona és segura", han indicat els portaveus del centre a través de Twitter.

El Reial Madrid va completar aquest dimecres el seu primer entrenament de la pretemporada a les instal·lacions d'UCLA.

Aquest matí, a les 10:00 hora local (17:00 GMT), l'equip madrileny ha continuat amb la pretemporada amb normalitat.