L'holandès Bauke Mollema (Trek) va guanyar la quinzena etapa del Tour de França, i el britànic Chris Froome va superar l'ensurt i va conservar el mallot groc, mentre que el colombià Nairo Quintana va perdre més de 10 minuts.

El ciclista de l'Sky va tenir una punxada al mateix moment que l'equip AG2R del francès Romain Bardet, tercer a la general, havia accelerat el ritme, i en què Froome va arribar a perdre fins a un minut. Gràcies a l'ajuda de l'espanyol Miki Nieve, en un primer moment, i posteriorment de Mikel Landa, van arribar a enllaçar amb el pilot favorit. Tots els favorits van arribar junts a la línia d'arribada menys el colombià Quintana, que va tornar a cedir molt temps. L'irlandès Daniel Martín va atacar en el descens de l'últim port i va aconseguir 12 segons d'avantatge que li van permetre posar-se cinquè a la general en detriment de Landa.

Mollema, company d'equip d'Alberto Contador, va culminar una llarga escapada entre Laissac i Le-Puy-en-Velay, i va entrar tot sol a la meta, davant d'un grup de quatre ciclistes encapçalats per Diego Ulissi.

Avui, els ciclistes gaudiran d'una jornada de descans per recuperar les forçes i encarar la dar-rera setmana de competició per decidir el vencedor del Tour.