Quinze equips catalans i un de valencià configuraran el grup 3 de Segona B. Així, l'Eternam Manresa, que té com a objectiu l'ascens (haurà de quedar campió i superar la promoció), tindrà pocs desplaçaments llunyans la propera temporada. L'únic, el Nueva Elda d'Alacant.

Així, el grup 3 de Segona B presenta força novetats respecte a la campanya passada, quan hi havia dos desplaçaments al País Valencià, a les pistes del Playas Castelló i Olleria, i un altre a casa de la Penya Deportiva Santa Eulàlia d'Eivissa. Els castellonencs van aconseguir l'ascens a Segona Divisió, l'Olleria ha renunciat a la categoria i jugarà a Tercera Divisió i la Peña Deportiva va baixar.

Pel que fa a possibles ascensos des de Tercera, de la comunitat valenciana només ha accedit a pujar el Nueva Elda i han renunciat els de les Balears, inclosa la Peña Deportiva que va tenir la possibilitat d'afrofitar una plaça.

El que no sembla gaire normal és que hi hagi dos clubs valencians més que ja fa anys que són a la categoria, però en categories diferents, el Sogorbe al grup 2 i el Dènia al 4.

Pel que fa als catalans, repeteixen la Unión, l'Escola Pia, el Catgas Energia B, el CCR Castelldefels, el Cerdanyola, l'Olympic La Floresta, el CN Sabadell, el Salou, la Barceloneta i l'Hospitalet Bellsport. Són nous, ascendits de Tercera Divisió, el Pallejà, l'Alianza Mataró, el Canet i el Linyola.