El waterpolista manresà Sergi Mora jugarà la propera temporada amb el CN Terrassa. De 35 anys, Mora viurà la seva segona etapa al conjunt egarenc després d'un parèntesi de dos anys al Decebren hongarès. Anteriorment havia jugat catorze temporades al CN Ter-rassa. Ara, tot fa pensar que Mora acabarà la seva carrera com a jugador de waterpolo amb els egarencs, on ha destacat sempre per la seva facilitat golejadora.

Sergi Mora es va estrenar al CN Terrassa la campanya 2000/01, on va arribar sota el guiatge de Rafael Aguilar i d'on va marxar el 2015 després de ser considerat el millor jugador de la lliga estatal, amb l'afegit der ser el màxim golejador. Ara, el retorn del manresà al club vallesà coincideix amb la tornada del CN Terrassa a l'Eurolliga, la màxima competició continental de clubs. La seva arribada també coincideix amb la marxa d'un altre jugador manresà, Xavi Serra, que ha deixat el CN Terrassa i el waterpolo d'elit.

Actualment, Mora està jugant la lliga de Malta, i quan acabi s'integrarà a l'equip de Dídac Cobacho. El manresà es va formar al CN Manresa, des d'on va passar al CN Catalunya, abans d'integrar-se al CN Terrassa per primer cop. Ha estat internacional amb la selecció d'Espanya amb una destacada plata al Mundial de Roma (2009) i un bronze a l'Europeu de Belgrad (2006), entre altres fites, com l'or als Jocs del Mediterrani d'Almeria (2005) i de Tunísia (2001).