L'esportista del Club Tir Precisió Manresa Joaquim Delisau es va endur la victòria en el campionat d'Espanya de carrabina F-Class R 100 metres, que es va dur a terme a Amposta i va ser organitzat per la Federació Espanyola de Tir Olímpic.

Delisau va ser el millor en la categoria restricted, en la qual va obtenir un total de 297,31 punts. Els altres dos tiradors del club manresà que van prendre part en aquesta modalitat van ser Joan Marimon, que va ser quinzè amb 288,27, i Manuel Abizanda, dissetè amb 286,25. Pel que fa a la categoria open, Josep Antoni Garcia va ser setzè amb 293,31, Mercè Mas vintena amb 292,28 i Joan Monells López 24è amb 290,27.

En la competició per equips, el conjunt de la Federació Catalana (format per Delisau, Abizanda, el martorellenc Joan Miquel Sánchez i el sabadellenc Jesús Alonso) es va endur la primera plaça, mentre que per clubs el CTP Manresa de Delisau, Abizanda i Marimon va finalitzar en la segona posició i va ser subcampió.

Per altra banda, el cap de setmana passat també es va disputar la tirada social de l'entitat manresana, que es va dur a terme a les seves instal·lacions en la categoria de carrabina F-Class R. En la modalitat open es va imposar Mercè Mas, que va obtenir un total de 150,12 punts. Mas va superar Josep Antoni Garcia, segon amb 149,12, i Feliu Campàs, tercer amb la mateixa puntuació. En restricted, Santi Sagués va ser el millor i va aconseguir 144,10 punts, mentre que Gerard Trench va ocupar la segona plaça amb 131,02.