«Crec que això no passarà», va dir ahir Robert Fernández quan li van preguntar si creia que algun club podria pagar la clàusula de rescissió de Neymar, de 222 milions d'euros. Una resposta del secretari tècnic del Barça que pretenia esvair els rumors que apuntaven tot el contrari: la possibilitat que el brasiler marxi.

El diari Sport informava ahir que Neymar està incòmode a Barcelona i que una part del seu entorn li recomana que deixi el club blaugrana per no estar més a l'ombra de Leo Messi. I aquesta possibilitat la voldria aprofitar el PSG.

El club francès fa temps que sospira per Neymar, i els dos diaris de Madrid, Marca i As, asseguraven ahir que el PSG estaria disposat a pagar la clàusula del crac blaugrana si ell està disposat a aterrar a París. De fet, el diari As assegurava ahir que el pare del futbolista tenia previst viatjar a la capital francesa per reunir-se amb el president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi, el mateix que es tanca en banda a traspassar l'italià Marco Verrati al Barça.

En cas de fitxar pel PSG, Neymar es convertiria en el segon jugador més ben pagat del món: 30 milions d'euros, al nivell del seu company Leo Messi i davant del madridista Cristiano Ronaldo. A tots ells els supera l'argentí Caros Tévez, que cobra 38 milions d'euros per any a la Xina.