La selecció espanyola sub-20, amb triple representació manresana, va derrotar ahir Sèrbia per un ajustat 88-87 i va aconseguir la classificació per a vuitens de final com a primer de grup: el seu proper rival, per un lloc a quarts, serà Letònia (demà, 15.45).

Amb només 4 minuts de participació de Guillem Jou, aler del Bàsquet Manresa, l'equip que dirigeix Ibon Navarro, acompanyat per Aleix Duran, que ocuparà la banqueta del Nou Congost el curs que ve, va començar el partit a un gran nivell sota el guiatge de Santi Yusta: 18 dels seus 26 punts els va anotar en poc més de 7 minuts.

Però Sèrbia va reaccionar i va marxar al descans al capdavant del marcador, ja que va aprofitar el col·lapse en atac de l'equip estatal (43-44). Un desencert que els nois d'Ibon Navarro van pal·liar a la represa: van acabar amb un 13 de 26 en triples i van trencar el partit al tercer quart (68-59). Al darrer tram, van saber patir per controlar les envestides de Sèrbia, que va anotar un triple final per posar el definitiu 88-87.