El combinat espanyol sub-20, amb Aleix Duran com a ajudant del seleccionador Ibon Navarro, continua amb la seva bona trajectòria a l'europeu de la categoria i disputarà demà les semifinals, davant Grècia, després d'haver superat ahir Alemanya a les semifinals. Un partit en què Guillem Jou, aler de l'ICL Manresa, no va disputar cap minut.

Després d'un primer quart força igualat (15-17), la selecció espanyola va obrir una escletxa important abans de marxar al vestidor (29-40). A la represa, però, els alemanys van signar un parcial de 8-0 que va obligar Ibon Navarro a demanar un temps mort. Una aturada de l'exentrenador de l'ICL Manresa que va servir per frenar l'empenta rival i revifar l'equip espanyol, que ja no va patir més fins al final del partit.

Un cop més, Santi Yusta, que aquest estiu ha tornat al Reial Madrid, va liderar l'anotació de la selecció espanyola, amb 14 punts. El va seguir Sergi Garcia, base del Saragossa, amb 13. I el pivot Ramon Vila, format al Barça i ara en una universitat americana, va aportar 9 punts, 7 rebots i tres taps.

França-Israel, l'altre duel

L'altre duel de semifinals el disputaran França i Israel. Al conjunt hebreu hi destaca Tamir Blatt, fill de David Blatt, exentrenador del Maccabi i dels Cleveland Cavaliers: Tamir Blatt és el millor passador del torneig, amb 10 assistències de mitjana per partit.