Tres representants en les diferents categories de cotxes i un altre en camions prendran part avui en l'etapa pròleg de la Baja Aragó, la competició del motor tradicional del mes de juliol, que aquest any no té la participació de cap motocicleta de casa nostra.

D'aquesta manera, Nani Roma i el seu Toyota, copilotat per l'odenenc Àlex Haro, és un dels grans favorits a la victòria enmig d'un elenc important. Falten els Peugeot, que ara mateix són al ral·li de la Ruta de la Seda, però hi ha els altres representants de la marca japonesa, Nasser al-Attiyah, Aron Domzala i Leeroy Poulter. Lluitaran contra els Mini de Przygonski, Terranova i Hirvonen, i segurament també entrarà en la lluita Xevi Pons i el seu Ford. Entre els competidors també hi haurà el cotxe adaptat de l'olianès Isidre Esteve i el copilot fruitosenc Guifré Pujol, que acompanya Antoni Fortuny amb un Toyota Hilux.

En camions, tres bagencs, Àlex Aguirregaviria (Sant Martí de Tor-roella), Daniel Planes (Manresa) i Queralt Gost (Castellbell i el Vilar) aniran a bord del Mercedes Benz 1844 V8 de l'equip Epsilon i representaran el MC Igualada. Intentaran quedar tan amunt com els sigui possible en una prova amb molts corredors txecs.

La Baja recorre la província de Terol i avui, a partir de les cinc, hi haurà el pròleg que determinarà l'ordre de sortida de demà.