La premsa francesa es mostra aquest dissabte convençuda de l'arribada del brasiler Neymar Jr al París Saint-Germain (PSG), de la que comenten que només falten per tancar els "detalls" al voltant al pagament de la clàusula de 222 milions d'euros que protegeix el contracte del jugador.

"El somni pren forma", titula el diari esportiu "L'Équipe", per a qui el club de la capital francesa "no ha estat mai més a prop" de fer-se amb l'estrella.

En termes d'imatge, "el PSG demostraria que segueix sent molt atractiu fins i tot després de l'eliminació en vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barcelona. I en un moment en què el seu accionariat travessa problemes geopolítics amb l'Aràbia Saudita principalment, Neymar podria convertir-se en el seu millor ambaixador", diu.

El rotatiu recorda que la clàusula que uneix Neymar Jr al Barça implicaria que fora el traspàs més car de la història del futbol i, amb un sou d'uns 30 milions d'euros anuals, podria enfrontar el club a sancions per incompliment de l'anomenat "Joc Net Financer".

"L'Équipe" adverteix a més que la seva arribada tindria un impacte important en l'equilibri de l'equip, i en concret per a alguns com l'argentí Ángel di María, perquè amb ell serien deu els jugadors amb possibilitats d'ocupar llocs ofensius.

Però Neymar Jr, segons afegeix el diari "Le Parisien", ja ha comunicat als seus actuals companys el seu desig d'anar-se'n a París, i les seves últimes publicacions en Instagram han contribuït a reforçar aquesta hipòtesis.

El diari deixa clar que "París vol una estrella mundial del futbol" per poder rivalitzar amb clubs com el Reial Madrid, el Bayern de Munic o el propi Barcelona i guanyar per fi la Lliga de Campions.

I altres mitjans com la cadena "BFM TV" destaquen que entre els 1,8 milions de "likes" que ha rebut l'última foto del jugador en Instagram, en la que apareix estirat en actitud pensativa, es troben, entre d'altres, dels "parisencs" Marco Verratti, Di María i Kevin Trapp.