El Manchester United de José Mourinho va iniciar de manera brillant el seu camí al torneig de pretemporada Champions Caup en derrotar per 2-0 el Manchester City en el primer derbi de la ciutat disputat mai a l'estranger. Dos minuts d'encert dels red devils, amb anotacions del seu rutilant fitxatge, Romelu Lukaku, i del jove Marcus Rashford, en els minuts 37 i 39, van ser suficients per a l'equip del portuguès, que va ser superior en tot moment el que dirigeix el santpedorenc Pep Guardiola.

El primer gol va arribar quan Lukaku va controlar una pilota amb el cap davant de la sortida del porter Ederson i el va batre. Tot seguit, va ser Rashford qui va anotar el segon gol amb un potent xut amb la cama dreta després d'una passada de Mkhitaryan.

El City va fer molts canvis a la segona part. A part del porter Ederson i del lateral Kyle Walker, fitxatges de pretemporada, a la segona part també van actuar força jugadors de l'equip de promeses, amb la qual cosa una remuntada va ser gairebé inviable davant d'una formació de jugadors més experimentats.

En les properes hores, el Manchester City es pot reforçar amb la incorporació del lateral dret madridista Danilo.