El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar ahir a Nova York que l'entitat blaugrana viu tranquil·la respecte al futur del brasiler Neymar, gran protagonista de l'actualitat blaugrana els darrers dies per les informacions que el situen a punt de fitxar pel París Saint-Germain.

Bartomeu va tornar a insistir que al Barça hi ha «tranquil·litat» perquè es considera que el jugador iniciarà la temporada amb l'equip que entrena Ernesto Valverde. «Sempre hem dit que estàvem tranquils amb Neymar», va subratllar el màxim mandatari barcelonista, a Nova York.

Bartomeu va participar ahir en un acte multitudinari en el cèntric Bryant Park, en les confluències de la Cinquena Avinguda i el car-rer 42, on es va reproduir una gegantina samarreta del FC Barcelona, amb la col·laboració d'aficionats que portaven hores esperant per participar en aquest acte.

A més de Bartomeu i alguns directius del club, el president va tenir la companyia del president del nou patrocinador de la samarreta del primer equip de futbol (Rakuten), Hiroshi Mikitani, així com dels exfutbolistes Thierry Henry i Juliano Belletti.

Abans d'aquest acte i d'agafar un vol cap a Barcelona per abordar en primera persona per acabar de tancar fitxatges, el president blaugrana va tenir una agenda molt carregada.