Havien estat els millors en el pròleg, però Nani Roma i l'odenenc Àlex Haro no van poder mantenir aquesta posició de privilegi en l'etapa d'ahir de la Baja Aragón, la primera. El seu Toyota va acabar en quarta posició, a gairebé sis minuts del finlandès Mikko Hirvonen, el vencedor.

L'expilot del mundial de ral·lis va acabar els dos sectors disputats ahir amb el millor temps: 4 hores, 28 minuts i 52 segons. Darrere de Hirvonen, a 10 segons, se situa el qatarià Nasser Al-Attiyah, mentre que l'argentí Orlando Terranova és tercer, a 20 segons. Roma i Haro són a 5 minuts i 52 segons.

En camions, el Mercedes-Benz bagenc conduit per Àlex Aguirregaviria i amb Daniel Planes i Queralt Gost a la cabina, va pujar un lloc a la general i se situa cinquè, però a 1:27:20 del líder, el txec Martin Macik.

En motos, el castellonenc Joan Barreda continua en pas ferm per aconseguir el quart triomf a la Baja, després d'imposar-se ahir i tenir 7 minuts i 38 segons de marge sobre el francès Michael Metge. Avui es disputa l'última etapa, de 184 quiòmetres.