La selecció espanyola sub-20 lluitarà avui per la medalla de bronze de l'europeu de la categoria, davant França (18 h), després de caure ahir a les semifinals de manera contundent amb l'amfitriona Grècia. L'equip d'Ibon Navarro, amb Aleix Duran com a ajudant i l'escorta Guillem Jou, no va poder fer res davant els locals.

El partit va començar molt malament per al conjunt estatal: un parcial 11-3 obligava Navarro a demanar temps mort per aturar la sagnia. Però Grècia va continuar sense afluixar i al final del primer quart ja tenia 10 punts de marge que no deixaria escapar (24-14). De fet, la diferència no va deixar de créixer en cap moment, malgrat els esforços de l'equip estatal, molt desencertat. Espanya només va encistellar dos triples d'onze intents i, a més, va repartir molt poques assistències (8). La manca de fluïdesa en atac va ser el gran mal dels nois d'Ibon Navarro.

Guillem Jou va acabar jugant 4 minuts i 4 segons, temps en què el jugador de l'ICL Manresa va poder anotar un punt, des del tir lliure. El màxim anotador del conjunt estatal va ser Marc Martí, pivot del Saragossa que ha jugat cedit a Lleida, amb 12 punts.

Espanya buscarà avui el bronze davant França, que tampoc va poder fer res davant Israel en la seva semifinal (74-52).