Gerard Piqué ha publicat aquesta matinada una fotografia en què apareix abraçat al seu company el brasiler Neymar i que acompanya amb un breu text: "es queda".

El futur del davanter brasiler a l'equip blaugrana està en entredit per l'interès del Paris Saint-Germain a aconseguir els seus serveis.

Segons alguns mitjans a Barcelona els suposats contactes entre la família Neymar i la directiva barcelonista haurien donat un gir important, de manera que la tranquil·litat mostrada aquests últims dies per part del club, i manifestada pel president Josep Maria Bartomeu, va perdre consistència al voltant de seguir comptant amb els serveis del jugador, que semblava cada vegada més a prop del PSG.

De tota manera, el jugador segueix a Nova York amb els seus companys i aquest diumenge es va entrenar al costat d'ells, l'endemà de marcar els dos gols del seu equip en un amistós contra el Juventus italià.

La frase "es queda" a Instagram s'interpreta com un missatge dirigit als aficionats sobre la permanència en l'equip de Neymar