Els atletes del JAB Berga Riki Hierro i Vanesa Chirveches van ser els guanyadors de la tercera edició de la Trail al Bosc de Berga, que va tenir la participació de prop de cent corredors que van passar per l'entorn de la Font Negra i Queralt.

En la cursa llarga, que tenia nou quilòmetres de recorregut i 600 metres de desnivell, Hierro va fer un temps de 46:43 i va superar el seu company d'equip Oriol Rodríguez, que va ser segon, i Joan Garcia (Uniq), que va completar el podi. En categoria femenina, Chirveches va aturar el cronòmetre en 57:10 i va ser desena en la classificació general. Ester Reguant (JAB Berga), va finalitzar segona, i Paula Expósito va acabar en la tercera plaça.

Pel que fa a la cursa Vertical, de 2,3 km i 300 m de desnivell, Guillem Vilalta (Mountain Runners Berguedà) va ser el més ràpid, amb un registre de 16:50, davant de Ferran Canudas (Club Esquí Berguedà) i Llorenç Carrasco. En dones, Alba Viladedes, del JAB Berga, va ser la millor.