«No hi ha una pressió interna, però sí que tenim el repte de lluitar per la part alta de la classificació; quan es comença hi ha il·lusió, tot i que per a nosaltres és primordial el control pressupostari i el bon ambient al vestidor. Això ho tenim», va comentar el president de l'Igualada, Francesc Jorba. L'equip anoienc va començar anit el treball de pretemporada sota el guiatge del tècnic, Dani Gimeno, que mantindrà el bloc de jugadors que tan bona segona volta va fer la temporada passada.

Així, fins a onze jugadors continuen a l'equip: Dani Lledó, Bernat Sansano, Aleix Semur, David Baraldés, Juan Cano, Edgar Moragas, Carles Güell, Èric González, Martí Just, Fran Arévalo i Eloi Jiménez. Pel que fa a les altes, hi ha les de Joel Solà i Jesús Peñarrúbia, del Gimnàstic de Manresa juvenil; Álex Lloie, del Reus B; Juanjo Car-ricondo i Víctor Morillas, del Vilanova; José Muñoz, del Sant Ildefons, i Abdel El Ouahabi, del juvenil, formació de la qual altres components també faran la pretemporada.

La campanya passada, l'Igualada va començar molt malament i va acabar de la millor manera: «Hi va haver diferents circumstàncies. D'entrada, en les primeres cinc jornades vam jugar amb els equips que finalment van quedar al davant. Això ja venia d'un estiu enrarit per la marxa del tècnic Edu Berrocal, que va crear dubtes. Ton Mayor va agafar l'equip i els mals resultats inicials van portar nervis. A partir d'aquí, l'arribada de Dani Gimeno a la banqueta va facilitar les coses. Ell és un home amb caràcter, carisma, pràctic però intens, i va aconseguir que el grup fos una pinya. I, si som justos, el fitxatge del porter Dani Lledó, del Castelldefels, també va ser clau. Ara tornem a començar de zero amb un objectiu prou engrescador», va dir Francesc Jorba.

El grup 2 de Primera Catalana tindrà enguany convidats destacats com el Sants, el Martinenc o l'Andorra. Segons Jorba, a «l'Igualada ja li agraden els reptes, i jugar contra clubs històrics també dóna relleu a la categoria».

De la marxa del club en general, Jorba va destacar el futbol femení i el futbol base, en els dos casos, amb bona salut: «Potser, el juvenil hauríem de mirar de situar-lo a Preferent, però mai amb una pressió afegida. Amb tot plegat, la figura del secretari tècnic, Robert Palau, és vital».