L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del CE Manresa, José Luis Correa, van signar ahir de forma oficial el conveni regulador de la llicència d'ús de la zona esportiva de les Cots i les seves instal·lacions complementàries, que són de propietat municipal, perquè siguin utilitzades per l'entitat esportiva. A l'acta de signatura també hi era present la cap d'Ensenyament, Cultura i Esports de l'Ajuntament de Manresa, Sílvia Saura.

Amb aquest acord, que ja es va presentar fa uns dies, es pretén donar continuïtat al projecte de caire social i esportiu que desenvolupava fins ara el CE Minorisa amb els joves dels barris de la Sagrada Família i la Font dels Capellans. El conveni, que té el suport de les associacions de veïns directament implicades, té una durada de quatre anys, i podria ser pror-rogat per dos més.

La finca, propietat de l'Ajuntament, té un total de 16.328 m2; d'aquests, 7.740 m2 estan ocupats amb un camp de futbol 11, un de futbol7 i els 245 m2 restants per espais complementaris com ara vestidors, sanitaris, instal·lacions tècniques, magatzem, oficines i locals socials.

El CE Manresa té prevista la formació de diversos equips, segons la captació de jugadors que es pugui fer. Ara per ara estan confirmats un primer equip (CE Manresa C), que jugaria a Quarta Catalana, els veterans, dos benjamins i un infantil, que es podrien ampliar si s'hi inscriuen més nens i nenes que vulguin jugar a futbol. Totes aquestes formacions portaran el nom del CE Manresa.