El CE Manresa ha caigut derrotat aquest divendres (4-2) al camp del CE L'Hospitalet, equip que acaba de descendir a Tercera Divisió, en el primer duel de pretemporada dels bagencs. Els riberencs s'han avançat en el marcador al minut 22, quan Joan Inés ha marcat d'un xut des de la frontal de l'àrea. Reinoso ha batut Tienda al minut 27 a passada de Troiteiro i ha fer el segon .A la represa, amb molts canvis, Javier López ha reduït la distància al minut 54, però Ñoño ha situat el 3-1 al 68 i Agi el 4-1, tot seguit. Un gol de Braian Canalejo al minut 77 ha tancat el resultat.

Diumenge, a Valls de Torroella

El CE Manresa de Jose Solivelles tindrà el segon partit de pretemporada aquest diumenge, dia 30, amb el tradicional partit de la festa major de Valls de Torroella (18.30 h). En aquesta ocasió, els manresans alinearan un combinat de futbolistes del primer equip i del juvenil de Lliga Nacional, que també va començar els entrenaments dilluns passat sota les ordres de Pablo Becerril.