El Gimnàstic de Manresa juvenil, entrenat per Ferran Costa, debutarà a Divisió d'Honor a casa amb la visita del Lleida Esportiu, equip que coneix molt bé el conjunt bagenc, ja que es van veure les cares aquesta darrera temporada a la Lliga Nacional, en què ambdós van aconseguir l'ascens a la màxima competició.

El primer desplaçament per als manresans serà per terres aragoneses per enfrontar-se al Saragossa. A la cinquena jornada, el Nàstic visitarà el poderós Barça, entrenat pel sallentí Gabri i preparat físicament pel navassenc Marc Guitart. En la penúltima jornada, els bagencs visitaran el camp de l'Olivar, equip que ha aconseguit l'ascens aquest any i a priori serà un dels principals rivals directes per intentar salvar la categoria.

Els manresans tancaran la temporada a casa davant del conjunt balear del San Francisco. Els contrincants més forts s'espera que siguin el mateix Barça, el Mallorca i l'Espanyol, entre altres equips revelació que pugui haver-hi. Els principals aspirants a haver de lluitar per no perdre la categoria, entre d'altres, seran els que acaben de pujar. Així, els manresans se les hauran, a priori, amb el Lleida, l'Olivar i el Santa Eulàlia.

El Gimnàstic de Manresa va començar la setmana passada els treballs de pretemporada.