La federació catalana de bàsquet ha concedit el premi en la categoria de premsa escrita al periodista de Regió7 Xavier Prunés atesa la difusió que ha fet del basquetbol, en especial dels esdeveniments del bàsquet català aquesta passada temporada 2016/17.

Aquest reconeixement serà entregat el proper mes de novembre en l´entrega dels premis FCB de periodisme esportiu, els quals són un reconeixement als professionals que es dediquen al periodisme esportiu, en particular al bàsquet de formació i més encara aquell que fa referència a les organitzacions que fa la federació catalana.

Enguany, la Fundació del Bàsquet català celebra el seu 25è Aniversari, i és desig del patronat d´aquesta fundació que els premis de periodisme esportiu de la FCB siguin lliurats en el marc de la gala que es celebrarà en motiu d´aquesta efemèride.

Xavier Prunés, entre altres tasques a Regió7, ha fet els darrers anys el seguiment del Bàsquet Manresa en els seus partits tant a la lliga ACB com també en algun cas a la Lliga LEB Or.