L'agent de Neymar da Silva, Wagner Ribeiro, ha confirmat aquesta tarda que el PSG pagarà, en les pròximes hores, els 222 milions d'euros que costa la rescissió del contracte del jugador amb el Barcelona.

"El PSG pagarà la clàusula de Neymar i el presentarà a finals d'aquesta setmana", ha afirmat Ribeiro, a l'aeroport del Prat, abans d'agafar un vol cap a Oporto al costat de Neymar i el seu pare. Neymar ha viatjat a Portugal i ha passat la revisió mèdica amb el club francès.

El davanter del Barcelona Neymar da Silva, que aquest matí s'ha acomiadat dels seus companys després d'anunciar-los la seva intenció de fitxar pel PSG, ha estat reunit amb el club, que l'ha remès al pagament íntegre dels 222 milions d'euros que costa la seva clàusula de rescissió.

Segons ha pogut saber Efe de fonts de l'entitat blaugrana, Neymar i el seu pare han mantingut una trobada, a les oficines del Barcelona, amb el director executiu, Oscar Grau, i el director de futbol, Raúl Sanllehí.

L'internacional brasiler ha acudit allà a negociar la seva sortida, després d'abandonar les instal·lacions de Sant Joan Despí. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha arribat a les 9.00 hores, s'ha entrevistat breument amb el tècnic, Ernesto Valverde, i se n'ha anat amb permís temporal del club per absentar-se dels entrenaments i negociar el seu fitxatge pel conjunt parisenc.

Ja en les oficines, Grau i Sanllehí han informat a Neymar que el club no rebaixarà ni euro la clàusula de rescissió, que des del passat 1 de juliol puja a 222 milions, per facilitar-li la seva marxa.

D'una altra banda, i en resposta a la reclamació de la prima de renovació de 26 milions d'euros que havia de cobrar el jugador després d'ampliar el seu contracte l'any passat, fins al 30 de juny de 2021, el Barça els ha reiterat que la mantindrà "dipositada davant de notari fins que se solucioni el cas", segons ha informat l'entitat blaugrana en un comunicat.