El mes de setembre de l'any passat va quedar constituït un nou club a casa nostra. El Club Tennis Taula Castellgalí va entrar en el registre d'entitats esportives catalanes, i, des de llavors, no ha parat de fer activitats. De cara a la nova temporada ja té previst federar dos equips, un sènior a Tercera categoria, i un benjamí a la lliga anomenada de promeses de la Federació Catalana.

Montse Sans, amb passat a l'històric Borges i, per tant, vinculada al tennis taula des de fa temps, és la presidenta del CTT Castellgalí. Per la seva banda, el vicepresident d'aquesta nova entitat, Carles Serra, explica que «vam començar fent extraescolars el curs passat per als nens en les categories prebenjamí, benjamí i aleví, i com que la cosa ha funcionat molt bé, hem decidit fer un pas endavant i federar dos equips, un de benjamí i un de sènior, perquè d'aquesta categoria també tenim un bon nombre de jugadors que passa pel nostre local social».

Segons Serra, «el CTT Castellgalí vol combinar el tennis taula com a esbarjo i lleure amb el de competició, dues maneres de veure l'esport totalment compatibles. En el nostre cas, per a l'equip sènior tenim vuit jugadors, tot i que en som algun més, no només de Castellgalí sinó també de Manresa i Sant Vicenç; en definitiva, de la comarca».

Crear afició a Castellgalí

A més a més de tirar endavant aquests dos equips, el CTT Castellgalí també es proposa «créixer tant com es pugui en nombre de conjunts federats. El que també busquem és que a Castellgalí es creï afició al tennis taula amb les nostres activitats, que no totes han de ser competitives. Els partits, això sí, els jugarem el dissabte a la tarda al local del teatre del poble», comenta Carles Serra.

Coincidint amb la Festa Major de Castellgalí, aquests dies es juga al Casal Cultural un torneig de tennis taula organitzat pel CTT Castellgalí que aplega un bon nombre de palistes, 15 de categoria masculina, 12 de femenina, i un grup de nens. El torneig s'acabarà dissabte amb els partits finals.