El PSG ha anunciat aquesta nit el fitxatge de Neymar Jr per cinc temporades.

Aquesta tarda, els representants legals del davanter brasiler Neymar da Silva s'han personat aquesta tarda a les oficines del FC Barcelona i han pagat els 222 milions d'euros que costa rescindir el contracte del jugador.

L'entitat blaugrana ha confirmat, en un comunicat, que aquest pagament és "en concepte d'indemnització per la rescissió unilateral i sense causa del contracte que unia a les dues parts", fins al 30 de juny de 2021.

Aquest migdia, els advocats de Neymar s'havien personat a la seu de la LaLiga per dipositar aquests 222 milions, però la patronal dels clubs espanyols ha rebutjat el pagament, en entendre que el París Saint Germain estaria incomplint la normativa de la UEFA sobre el joc net financer amb el fitxatge de Neymar.

Els representants de davanter paulista han optat, llavors, per acudir hores després al Camp Nou i lliurar el xec per valor dels 222 milions directament al Barça.

En les oficines del club català han estat rebuts pel director general, Oscar Grau, i el cap dels serveis jurídics, Román Gómez Ponti.

Després d'efectuar el pagament de la clàusula, Neymar volarà a París en les pròximes hores per formalitzar el seu fitxatge pel PSG.

No obstant això, el FC Barcelona ja ha avisat que "traslladarà a la UEFA els detalls de l'operació perquè depurin les responsabilitats disciplinària que puguin derivar-se d'aquest cas".