El FC Barcelona, amb moltes baixes dels habituals titulars durant tot el partit, no va passar de l'empat al camp del Nàstic de Tar-ragona (1-1) en el quart partit de pretemporada, el previ al Gamper, que disputarà dilluns davant del Chapecoense. El duel, sense Piqué, Umtiti, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi ni Suárez, va venir marcat pel gol que va marcar ben aviat el davanter del Nàstic Manu Barreiro, que l'equip de Lluís Car-reras va gestionar força bé.

La dada negativa va ser la lesió de Vermaelen, una més de tipus muscular. El belga va haver de deixar el seu lloc a Marlon. En el Barça van debutar a la pretemporada Ter Stegen, André Gomes, Deulofeu i també va tenir els primers minuts Douglas. L'equip de Valverde va posar a prova Dimitrievski en diverses ocasions fins que va poder aconseguir el gol de la igualada, en una falta directa transformada per Paco Alcácer. El Nàstic, abans, hauria pogut aconseguir el segon gol, però Ter Stegen ho va evitar i el gol d'Emana en el rebuig va ser anul·lat

La PB Navàs serà internacional

Per primera vegada, la Penya Blaugrana de Navàs participarà en el Torneig Internacional de Futbol 7 de penyes aleví. La competició començarà avui i es disputarà a les instal·lacions del FC Barcelona. La penya navassenca hi assistirà amb un equip de 12 socis alevins, entrenats per Pau Morral, que tindrà l'ajuda de Marc Sala i Bernat Vidal. El grup s'enfrontarà en la fase de grups a les penyes de Marina Alta, Artesa del Segre i Anguera, entre d'altres.