El primer amistós del Manresa (Primera Catalana) a casa va acabar amb golejada davant el Prat, equip de Tercera Divisió. A la sortida, els visitants, amb el bagenc Putxi a les seves files, van manar sobre el camp i ben aviat va arribar el 0 a 1, obra d'Aitor Lario en rematar un servei de cantonada al minut 12. Amb el 0 a 1, els de Jose Solivelles van reaccionar i una centrada de Brian la va enviar al fons de la xarxa amb el cap Albert López, al minut 23.

A partir d'aquí, equilibri en el joc i repartiment d'ocasions, una de molt bona del pratenc Carles Cano que va aturar Sergi Tienda (min 34) i un llançament de falta al travesser del manresà Manel Sala (min 40).

A la represa, després de dues molt bones oportunitats de Carles Cano (min 49 i min 51), el Manresa va saber jugar amb consistència al darrera (hi havia dos italians a prova, Danilo Ranieri i Andrea Ventura) i amb bones sortides al contracop. Javi López (min 65) i Sergi Soler en dues ocacions (min 70), el primer de penal, van fer pujar el definitiu 4 a 1.

Derrota de l'Igualada

Un gol en cada part va donar la victòria a l'Ascó (Tercera Divisió) en el duel amistós d'anit amb l'Igualada (Primera Catalana) per 2 a 0. Els igualadins venien de caure per 5 a 2 amb el Santfeliuenc.