No només Pere Marsinyach ha representat el Bages en els europeus de patinatge artístic celebrats aquests darrers dies a Roana (Itàlia). La callussenca Noemi Isla, entrenada per Xavier Òrrit, va aconseguir una destacada cinquena plaça absoluta en una competició dominada per Mònica Gimeno i amb una setena plaça per a Tara Lloret, també del combinat estatal.

Com Pere Marsinyach, Noemí Isla ha estat també seleccionada per prendre part en els World Roller Games, uns autèntics mundials de totes les modalitats amb patí, que tindran lloc a Nanjing, a la Xina, el setembre.

També va ser a Roana un altre cardoní, el jove Niel Jané. En la categoria cadet, i formant parella amb Judith Canalejo (Sant Vicenç de Montalt), van aconseguir el quart lloc en la seva categoria.

Han estat uns campionats d'Europa en els quals la selecció espanyola ha brillat en totes les categories. A més a més dels títols sèniors de Pere Marsinyach i Mònica Gimeno, els júniors Eloi Canals i Nadia Iglesias també van aconseguir el títol. Això amb altres bones posicions en l'apartat de parelles tant júniors com sèniors.