El Mundialet Intercultural s'ha celebrat, en la seva catorzena edició, en sis categories de futbol 7, més l'absoluta (futbol 11). En la categoria de veterans, el triomf se'l va endur Paraguai després de vènçer Qatar per 2 gols a 0.

En categoria femenina, també es va imposar el combinat de Paraguai després de protagonitzar una gran remuntada davant l'Argentina i acabar guanyant 4-3. D'aquesta manera, les sud-americanes van revalidar el títol.

Pel que fa a les categories base, molt seguides per l'afició durant la jornada de dissabte, en juvenil, el Brasil va derrotar el Marroc. En cadet, Catalunya va guanyar els Estats Units per 4 gols a 2. En infantils, Gàmbia va tornar a guanyar la categoria després d'imposar-se al combinat d'Italia per 3 a 1. I, finalment, els més petits d'enguany, els alevins, van erigir com a campió a la selecció d'Anglaterra, la qual va guanyar a Guinea per 3-2.

El Mundialet Intercultural, organitzat per l'ONG Diapo, ha viscut més d'un mes de competició. En categoria absoluta, han participat 12 equips: el Marroc, l'Argentina, Senegal, Bèlgica, Espanya, Paraguai, Bolívia, Veneçuela, Catalunya, Hondures i Holanda. Mentre que els participants en categoria de veterans han estat Espanya, Qatar, Equador, República Dominicana, Colòmbia, Diapo, Bolívia, Paraguai, Catalunya, Hondures, Holanda i el Marroc. La secció femenina ha tingut quatre equips: Argentina, Equador, Paraguai i Uruguai.

Les finals de la categoria absoluta, veterans, femenina i juvenils van tenir lloc durant la jornada d'ahir, mentre que totes les categories de futbol base van disputar les seves finals el dissabte a la tarda.

En total, al Mundialet hi han participat 57 equips i més de mig miler de jugadors, mobilizant, a més, a una gran quantitat d'aficionats.