Mentre el Manresa i l'Igualada, conjunts que militen a Primera Catalana, ja fa uns dies que han començat a entrenar i han disputat fins i tot els primers partits amistosos, els equips que jugaran al grup 4 de Segona Catalana, l'Avià, el Sallent , el Berga i el Gironella, començaran els entrenaments aquesta setmana, entre avui i dimecres.

L'Avià, que estrenarà categoria després de descendir el curs passat, serà dirigit per Xavi Posas, després d'uns anys sabàtics del tècnic artesenc. Els avianesos faran avui la primera sessió preparatòria a l'annex del municipal Alfons Gonfaus per les obres d'instal·lació de la gespa artificial que s'hi estan fent; el camp del Puig-reig serà el lloc habitual d'aquesta pretemporada. Pel que fa als partits programats per l'Avià, lògicament tots seran a fora. Aquest dijous, els de Posas seran al Gimnàstic Parc per enfrontar-se al juvenil de Divisió d'Honor. El diumenge dia 13, visita al Sabadell B, de Primera Catalana, i el dilluns 14, primer duel de la Copa Cor de Catalunya del Joanenc davant el Solsona; el dimarts dia 15, partit de Festa Major a Navarcles i divendres, segon duel a Sant Joan de Vilatorrada amb el Sallent. El dijous dia 14, visita al Santpedor i diumenge 27, sortida a Guissona.

Pel que fa a la gespa artificial, l'intenció és que sigui inaugurada en la segona jorada de lliga, en la qual l'Avià ha de rebre el Berga, tot i que no està assegurat.

El Berga, també avui

Un altre equip que té programat per avui el primer entrenament és el Berga de Joan Prat. L'equip berguedà té dijous el primer amistós a Solsona; la Copa Cor de Catalunya serà la següent destinació del Berga amb partits el dimarts 15, davant el Joanenc, i el dijous 17, amb el Gironella. El dissabte 19 es desplaçarà fins a Cambrils i el dilluns 21 jugarà el primer duel com a local davant el Sant Quirze de Besora. El dimecres següent, el dia 23, sortida al Nou Estadi del Congost per jugar amb el primer equip del Manresa i el diumenge 27, tercera edició de la Copa Queralt davant el Manlleu, equip que jugarà a Primera Catalana.

El Sallent, dimarts

La formació que dirigirà Jordi Capellas, la del Sallent, començarà la seva preparació demà. El primer partit de pretemporada serà el dimecres 16 a la Copa Cor de Catalunya enfront del Solsona i el segon, de la mateixa competició, divendres amb l'Avià. El diumenge 20, desplaçament a Puig-reig i el dissabte 26, a Cervera. El darrer enfrontament de preparació serà el diumenge 27 a casa amb el Calaf.

El Gironella, fins dimecres

El més tardà dels quatre equips de casa nostra que jugaran al grup 4 de Segona Catalana serà el Gironella de Jordi Pont 'Ponti', que ha allargat les vacances algun dia més, fins dimecres. Els primers partits els tindrà la setmana següent a la Copa Cor de Catalunya, el dilluns 14 amb el Jonenc i el dijous amb el Berga. El diumenge dia 20, partit de la Festa Major de Gironella amb el Ripoll. El dijous 24, visita al Solsona, i els dos dar-rers partits abans de l'inici de lliga els tindrà a casa, amb el Puig-reig, el diumenge dia 27, i el dimecres dia 30 amb el Manresa B.

Pel que fa als dos equips també de la Catalunya Central que militen al grup 5 de Segona Catalana, el Solsona i l'Organyà, van començar a entrenar el dimarts 1 d'agost. En el cas dels urgellencs han jugat fins i tot el primer partit de pretemporada, va ser aquest dissabte davant el Lleida juvenil amb victòria dels lleidetans per un global de 3 a 6.