El combinat estatal sub-19 femení, amb la jugadora de Sant Fruitós de Bages Paula Fernández, va finalitzar ahir la seva preparació per a l'Europeu que començarà demà a Irlanda del Nord. Després de tretze dies d'entrenamets marcats per la calor i la intensitat a la ciutat de las Rozas (Madrid), les 18 jugadores internacionals convocades per a la fase final del Campionat d'Europa van viatjar ahir a la tarda cap a Irlanda del Nord, on demà a les 8 de la nit l'equip entrenat per Pedro López s'enfrontarà en el primer partit de grups davant l'amfitriona Irlanda del Nord.

La selecció estatal està integrada en el grup A, juntament amb l'esmentada Irlanda del Nord, Alemanya i Escòcia. El combinat amb la jugadora bagenca Fernández buscarà classificar-se en els dos primers llocs per arribar a les semifinals, fet que implicaria obtenir el bitllet per al Mundial sub-20 que es disputarà l'any vinent a França. El divendres 11 d'agost, Espanya se les veurà amb Alemanya, a les 4 de la tarda, mentre que el dilluns 14 d'agost el combinat estatal s'enfrontarà a Escòcia. Pedro López ha convocat un total de 18 jugadores per afrontar el repte de guanyar l'Europeu i obtenir el bitllet per al Mundial sub-20.

L'Athletic de Bilbao serà el conjunt més ben representat, amb un total de quatre jugadores: Andrea M. Sierra, Maite Oroz, Lucía García i Damaris Egurrola. L'Atlètic de Madrid tindrà triple representació, amb Carmen Menayo, Maria Isabel Rodríguez i Ana Marcos. El FC Barcelona serà l'equip que també hi portarà bona representació, amb tres jugadores: Aitana Bonmatí, Patricia Guijaro i Ona Batlle; i del Llevant hi van les germanes Noelia Ramos i Natalia Ramos. Cinta del Mar Rodríguez de l'Sporting, Lucía Rodriguez del Tacón, Laura Pérez del Granada, Nuria Rábano del Deportivo, Ainhoa López del AEM i la bagenca Paula Fernández del Màlaga completaran la llista de 18 convocades del seleccionador espanyol per a l'Europeu sub-19.