Karen Movsziszian i Miguel Muñoz es mantenen al capdavant de la classificació de l'obert de la Pobla de Lillet després de les seves victòries d'ahir, en la setena ronda de la competició. L'armeni Movsziszian va derrotar el colombià Jorge Rentería, mentre que Muñoz va fer el mateix amb Dan Teodor. Tot dos encapçalen la classificació amb 6 punts.

En la tercera posició hi ha un triple empat entre el manresà Joan Mellado, del Catalònia, Fer-ran Cervelló i Daniel Romero, tots ells amb 5 punts. Els dos primers, Mellado i Cervelló, es van enfrontar ahir i van signar taules. Aquest resultat va permetre Romero empatar-los en la classificació després de la seva victòria, amb negres, davant Roger Cervelló.

Aquesta tarda es disputarà la penúltima ronda, la vuitena, i els dos primers classificats, Karen Movsziszian i Miguel Muñoz, s'enfronten a dos dels seus perseguidors: l'armeni, amb negres, a Ferran Cervelló; i Muñoz, també amb negres, a Daniel Romero. Joan Mellado, també amb negres, tindrà un duel amb Jorge de la Riva.