La badalonina Mireia Belmonte va aconseguir ahir dues medalles d'or a la Copa del Món que s'està disputant a Eindhoven (Holanda). En una jornada rodona per a la nedadora catalana, va aconseguir imposar-se en dues proves: en els 200 papallona i en els 800 metres lliures.

La campiona olímpica va tancar la jornada de divendres amb dos primers llocs després d'imposar-se en els 200 metres papallona i arrasar, 50 minuts més tard, als 800 lliures amb un avantatge de gairebé cinc segons sobre l'alemanya Sara Kohler. El bronze en aquesta prova va ser per a la xilena Kristel Köbrich.

Abans, la vigent campiona olímpica i mundial dels 200 papallona es va endur la victòria a la final amb un avantatge d'1,26 segons sobre la segona classificada, l'alemanya Franziska Hentke.

La nedadora de Badalona ja suma deu medalles en les últimes quatre proves disputades de la Copa del Món després d'aconseguir la setmana passada la plata en 400 estils i l'or en 400 lliures a Berlín. Anteriorment, en la prova disputada a Moscou va aconseguir el primer lloc en els 800 metres lliures, el segon en els 400 metres lliures i un tecer lloc en la prova reina, els 200 metres papallona. A més, Mireia Belmonte es va penjar l'or en 200 metres papallona i dues plates en les proves de 1.500 metres i 400 metres estils a Budapest (Hongria).