Un hat-trick del gabonès Pierre-Emerick Aubameyang va facilitar la golejada del Borussia Dortmund davant del Rielasingen-Arlen (0-4) en la Copa d'Alemanya. El vigent campió no va tenir problemas enfront d'un rival de categoria regional. Aubameyang va marcar tres gols, un d'ell de penal, i el català Marc Barta va completar la golejada del Dortmund després de ser l'autor del primer gol del partit, al minut 12 de joc.

El Bayern de Munic, per la seva part, va avançar ronda després de superar per 0-5 el Chemnitzer, també de categoria regional, en un partit molt desequilibrat. El polonès Robert Lewandowski va obrir el marcador al minut 20 de partit, però el Bayern ja no va ampliar l'avantatge fins a la represa. El francès Kingsley Coman va ser l'autor del segon gol de conjunt bavarès i Lewandowski va repetir i va marcar el 0-3. Franck Ribery i Matts Hummels van completar la golejada del Bayern de Munic en el tram final de partit.

La resta d'equips de la Bundesliga no van fallar: el Magúncia va guanyar per 1-3 el Lueneburg, el Friburgo va superar el Germania Halberstadt per 1-2, el Kaiserslautern va derrotar l'Eichede 0-4, el Colònia va golejar el Leher 0-5 i l'Eintracht Frankfurt no va tenir problemes per imposar-se al Erndtebrueck per 0-3.