Després de deixar enllestida la plantilla que disputarà la LF1 per 15a temporada, el Cadí la Seu ja té també tancada l'agenda de treball i els partits de pretemporada.

L'equip començarà a treballar el 22/23 d'agost, després de passar les corresponents revisions mèdiques el 21/22 d'agost, i els partits previstos per engreixar el joc de l'equip durant les sis setmanes de treball prèvies al començament de la LF117/18, amb la disputa de la 1a jornada de lliga regular, que es jugarà a Madrid en l' open que donarà el tret de sortida a la competició, davant l'IDK Gipuzkoa.

El dissabte 2 de setembre, l'equip jugarà a Pamiers contra el Toulouse TMB de la lliga 2 francesa. El dissabte 9, ho farà a la pista del Tarbes de la lliga 1 francesa. Quatre dies més tard, s'enfrontarà al Mann Filter de Saragossa, en una localitat propera a Lleida. El dissabte 16, l'equip es presentarà a la seva afició davant el Tarbes. El diumenge 24 disputarà la final de la Lliga Catalana Femenina, com a vigents campiones, a Reus davant el guanyador entre l'Spar-Citylift Girona i el Grefusa Sant Adrià.

Tania Pérez se'n va a Polònia

La fins, la darrera temporada, jugadora i capitana del Cadí la Seu, Tania Pérez, jugarà la propera temporada al vigent campió de la lliga polonesa de bàsquet femení. L'agència que representa l'exterior de Santa Coloma de Gramenet ha fet públic la incorporació de la jugadora al Sleza Wroclaw. L'operació, però, feia dies que estava tancada. Pérez tenia ganes d'iniciar una nova aventura professional després de sis anys sota la disciplina del Sedis Bàsquet, on ha crescut com a jugadora.

La jugadora, de 26 anys, va anunciar poc després d'acabar la darrera temporada que declinava la proposta de renovació feta pel Cadí la Seu. Pérez té experiència internacional de club pel seu pas a la lliga argentina, competició que va guanyar el 2015. El darrer curs a la Seu va fer vuit punts de mitjana i va agafar més de tres rebots per partit. La plantilla del Wroclaw estarà formada per Zoll-Norman, Ursu, Kastanek, Sklepowicz, Szybala, Treffers, Sosnowska i Svitlica.