El juvenil del Gimnàstic de Manresa va guanyar per un ajustat 0-1 al camp del Saragossa, conjunt que disputarà també la Divisió d'Honor. Els manresans van demostrar la seva competivitat i van portar la iniciativa del joc en tot moment. A la represa, els visitants van avançar-se amb un gol d'Eric Márquez. El conjunt local ho va intentar en els darrers minuts però va topar amb l'efectiva defensa escapulada. Els homes de Ferran Costa sumen, d'aquesta manera, la segona victòria consecutiva de la pretemporada.

El cadet A del Gimnàstic de Manresa va imposar-se per 1-2 davant del Saragossa de la Divisió d'Honor. Els homes d'Adrià Talavera van ser bastant superiors gràcies a les efectives pressions davant d'un rival molt combinatiu. Els bagencs van marxar amb un mínim avantatge al descans després d'una primera meitat igualada, 0-1. A la represa, els visitants van tancar el rival al seu camp i van marcar el 0-2. Els jugadors manresans van perdonar la sentencia fins a tres vegades. Els locals van aprofitar una errada defensiva dels Gimnàstic de Manresa per retallar distàncies i marcar el definitiu 1-2.