Zheng Zhi, capità del Guangzhou Evergrande, l'equip de la lliga xinesa en què militava fins ara el migcampista Paulinho, va assegurar ahir que l'internacional brasiler ja és jugador del Barça.

«El seu traspàs al Barcelona és un honor no només per a Paulinho, sinó per a tots els clubs de la lliga xinesa. Li desitgem molta sort a Espanya», va assenyalar Zheng Zhi en declaracions a la premsa després del partit que el seu club va disputar contra el Henan Jianye. Un duel que Paulinho ja no va disputar.

Zheng també va lamentar la marxa d'un futbolista bàsic per al club. «No podem incorporar nous jugadors, així que això ens afectarà», va subratllat el capità de l'Evergrande, gran dominador de la lliga xinesa.

La intenció inicial del Guangzhou Evergrande era retenir Paulinho fins al mercat d'hivern, just quan s'acaba la temporada a la Xina. Però al final, l'oferta del Barça i els desitjos del jugador de tornar a Europa han estat decisius per tancar-se un fitxatge que avui es podria fer oficial.

La informacions aparegudes durant el cap de setmana apunten que el Barça ha pagat per Paulinho, de 29 anys i exjugador del Tottenham Hotspur i del Corinthians, els 40 milions d'euros que demanava l'Evergrande.

Malgrat les paraules del capità, el club cantonès, que lidera la classificació, encara no ha fet oficial la marxa del jugador brasiler, que jugava la seva tercera temporada amb l'equip xinès.