La primera Copa Cor de Catalunya entra avui en joc a Sant Joan de Vilatorrada en una jornada amb racció doble de partits. A les 6 de la tarda, els amfitrions del Joanenc (Tercera Catalana) rebran la visita del Gironella (Segona Catalana) en un enfrontament corresponent al grup A. Tres hores després i del grup B, jugaran el Solsona i l'Avià, ambdós conjunts de Segona Catalana.

Dimarts, el torneig tindrà ja un partit cpom la resta de la setmana; es veuran les cares el Sallent i el Joanenc del grup A. El dimecres, igualment a les 8, enfrontament del grup A entre el Solsona i el Sallent; dijous serà el torn del Berga i del Gironella (20 h) del grup A i divendres es veuran les cares l'Avià i el Sallent del grup B.

Els respectius campions disputaran la final el diumenge dia 20 a partir també de les 8 de la tarda.

Aquesta ha estat una iniciativa del Joanenc que ha agrupat, en pretemporada, els equips de casa nostra que jugaran a Segona Catalana i el propi equip de Sant Joan que ho farà enguany en el grup 5 de Tercera Catalana i no en el 7 com fins ara era habitual. Un torneig que s'espera pugui tenir continuïtat els propers anys, podennt-se fins i tot ampliar a més equips, amb un format diferent. Enguany són dos triangulars abans de la final de diumenge.