La marxa de Dani Fernández al Barça, que havia estat la darrera incorporació de l'Eternam Manresa FS, ha obligat el club manresà a buscar-li un substitut de garanties per a un objectiu clar, que no és altre que l'ascens a Segona Divisió. Es tracta de l'ala Oussama Chefraou, un jugador que aquesta passada temporada va jugar a Primera Divisió amb l'Aspil-Vidal Ribera Navarra, cedit pel Barça.

Oussama Chefraou s'ha compromès de paraula amb l'Eternam Manresa FS i només falten els darrers tràmits per fer-se efectiu el fitxatge. A part de la darrera, que ha jugat amb el conjunt navarrès, els quatre anteriors ho havia fet amb el Barça Lassa. Ha estat internacional sub-18, tres cops campió d'Espanya juvenil de clubs (2013, 2014 i 2015) i els mateixos anys, campió estatal de seleccions territorials i de la lliga de Divisió d'Honor.

En cas de fer-se efectiva aquesta incorporació, l'Eternam manresa FS donaria per tancada la plantilla. També són jugadors nous Carles Corvo (Catgas Energia), Pau Albacete (Sala 5 Martorell) i David Muñoz (Prone Lugo), i repeteixen Adil Daali, Carles Lavado, Alejandro Ramírez, Said Nour, José Antonio Calvo 'Josan', Antonio Cortés 'Gordillo', Marc Fernández i Aleix Dalmau.

L'equip té previst l'inici dels entrenaments el proper dilluns 21 d'agost. La presentació davant els aficionats tindrà lloc el divendres 1 de setembre al pavelló del Pujolet (20 h) en la 39a edició del Trofeu les Codines, davant el conjunt del Puertollano Deportes Zues, de Segona Divisió i que dirigeix el català Marlon Velasco.