El Joanenc, que aquesta propera temporada jugarà al grup 5 de Tercera Catalana, es va imposar al Gironella, que ho farà al grup 4 de Segona, per 3-1 en el partit inaugural de la primera edició de la Copa Cor de Catalunya, que engloba sis equips del Bages, Berguedà i Solsonès i es disputarà fins aquest diumenge al camp de Sant Joan de Vilatorrada.

En el seu primer matx de la nova temporada 2017-18 (fa pocs dies que han començat els entrenaments), els entrenadors de les dues formacions van alinear uns onzes inicials plens de suplents, ja que molts dels titulars encara es troben gaudint del seu període de vacances. En la primera part hi va haver un bon ritme de joc i poques ocasions de gol, i per tant es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb empat a zero en el marcador.

Els gols, a la segona part

La segona meitat va ser més interessant, amb diverses oportunitats pels dos conjunts, que van trepitjar amb més frequència les àrees rivals. Al minut 50 els amfitrions es van avançar en l'electrònic gràcies a una diana de Salat, que va rematar amb èxit una centrada de Xexi. Poc després, els gironellencs van tenir l'oportunitat de tornar a igualar el marcador, però no la van aprofitar, i qui va marcar va ser el Joanenc, quan al minut 78 Xexi va rematar al fons de la xarxa una bona centrada executada per Arnau.

Només sis minuts després del 2-0, el Gironella va aconseguir escurçar distàncies mitjançant una gran jugada individual de Ferran, que va superar una defensa rival una mica passiva i va batre amb comoditat el porter del Joanenc. En els instants finals, i tot i ser un equip d'inferior categoria, els jugadors locals no van patir gens ni mica per assegurar la victòria, i fins i tot van fer el tercer i definitiu gol, obra de Masats al minut 90, després d'aconseguir rematar un servei de córner.

Avui, Joanenc-Berga

En la jornada d'avui el Joanenc tornarà a jugar davant un rival de Segona Catalana, en aquesta ocasió contra el Berga, en un matx que es posarà en marxa a partir de les vuit del vespre. En cas d'obtenir una nova victòria, els de Sant Joan de Vilatorrada ja estarien classificats per a la gran final de la competició, que es posarà en marxa diumenge a partir de les vuit del vespre i coronarà el primer campió d'aquest nou torneig de pretemporada de la Catalunya Central. Per la seva banda, el dar-rer partit del grup A enfrontarà gironellencs i berguedans, el dijous a partir de les vuit del vespre.