El Joanenc, que jugarà a Tercera Catalana, es va imposar a la tanda de penals al Berga, que ho farà a Segona, en el segon partit del grup A de la primera Copa Cor de Catalunya, que es disputa a Sant Joan de Vilatorrada. Al final del temps reglamentari el resultat va ser de 2-2, i en els llançaments els amfitrions van guanyar per 5-4. Amb aquest marcador, els bagencs són a prop de classificar-se per la gran final del torneig, que es disputarà diumenge a les 20 hores. Només ho poden impedir els berguedans si demà guanyen el Gironella per tres gols o més.

La primera part va ser igualada, amb dues ocasions clares dels locals i un pal dels visitants. En el darrer minut els berguedans es van avançar en l'electrònic gràcies a Joanet. En la represa, els bagencs van controlar el partit i van empatar amb un penal transformat per Criado. Un minut després Bertrans va fer l'1-2 en aprofitar una errada defensiva, però al minut 83 Ricky va establir l'empat definitiu.