El Cadí la Seu ultima detalls abans d'iniciar la feina per afrontar la quinzena temporada del club a l'elit del bàsquet femení. L'entitat urgellenca està tancant el programa de preparació, atès que la setmana que ve no podrà disposar del Palau d'Esports, sotmès a un rentat de cara.

Entre dilluns i dimarts les jugadores del conjunt de la Seu se sotmetran a les pertinents revisions mèdiques i dimecres començarà formalment la pretemporada. El 2 de setembre hi haurà la primera prova de joc real, a Pàmies. La població de l'Arieja serà l'escenari d'un amistós contra el Tolosa, de la segona divisió francesa.

La presentació formal es farà dues setmanes després a la Seu, contra el Tarbes, de la màxima competició de França. Per al 16 de setembre, quan es preveu que es disputi l'únic partit de pretemporada a casa, el Palau d'Esports ja estarà apunt.

Dilluns es va iniciar una intervenció de conservació i millora del parquet de la instal·lació, consistent en reparar les parts trencades i enfonsades i, després, tornar a polir i pintar de nou tota la pista. L'actuació forma part del pla d'inversions per aquest any que el plenari municipal de la capital de l'Alt Urgell va aprovar el juliol i està valorada en 18.050 euros.

Els treballs que executa l'empresa Tallers Palautordera ha d'estar acabada la setmana que ve i són, segons l'Ajuntament, «una actuació més de l'aposta que hem fet els darrers anys d'inversió en l'àmbit d'equipaments esportius a la ciutat», als tres pavellons, al camp d'esports i al parc del Segre.

La primera setmana de pretemporada, el Cadí la Seu l'haurà de fer fora del Palau, amb exercicis físics a l'aire lliure o usant el vell pavelló. Si no hi ha cap incidència remarcable, però, a partir del 28 d'agost ja estarà disponible.

Entre el partit de Pàmies, el 2 de setembre, i el de presentació, el 16, just enmig, el dia 9, està previst un partit a Tarbes contra el titular de la ciutat, i el 12 les urgellenques s'enfrontaran al Mann Filter Saragossa en una població encara per determinar prop de Lleida.

L'últim partit de preparació tindrà rang oficial. Serà a Reus el diumenge 24 de setembre. Com a vigent campió de la Lliga Catalana, el Cadí la Seu disputarà directament la final d'aquesta competició contra el guanyador del matx entre Spar Citylift Girona i Snatt's Sant Adrià. L'equip urgellenc iniciarà la Lliga Femenina en la jornada unificada de Madrid el 30 de setembre. Ho farà com a visitant davant un os com l'IDK Gipuzkoa.